Veelzijdig tapasrestaurant & trendy cocktail-lounge

De Liefhebber

Website: https://deliefhebber.nl/
Telefoonnummer:
E-mailadres:

20 jaar geleden begonnen Astrid, Tako en Jaap Tak aan hun droom: Een klein restaurantje in een oud pand in de binnenstad. Inmiddels zijn wij één van de oudst gevestigde restauranthouders van Weert. Jaap heeft al lang de keuken-scepter overgedragen aan “keukenprinses Astrid”, maar zijn toeziend oog is nog altijd aanwezig in de vorm van een fraai schilderij van Harry Paquay.

Lang geleden was hier een herberg, een kolenhandel en een sigarenfabriek gevestigd en de gewelvenkelder werd in de oorlog gebruikt als onderduikplaats. In deze huidige wijnkelder ligt nog zichtbaar een fraaie, ondergrondse authentieke waterput.

Na enkele verbouwingen zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig tapasrestaurant met trendy cocktail-lounge en een keuze uit diverse arrangementen, zoals een High Tea, High Beer en High Cocktail.

Waar u ook voor kiest, wij zullen nog steeds proberen uw avond onvergetelijk te maken, met net zoveel passie als 20 jaar geleden!

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.