Tijd en locatie

2023-07-30
van 13:00
tot 17:00
Binnenstad Weert

Springkussenfestival

Tijdens de koopzondag van 30 juli herintroduceert BIZ Ondernemers de jaarlijkse Springkussenzondag. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard.

 

Verspreid over de straten en pleinen in de binnenstad worden bezoekers verrast met tal van luchtkussens, in alle soorten en kleuren. Terwijl de ouders lekker winkelen of genieten op een van de vele terrassen in Weert kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, een aanzicht dat steevast geldt als sfeervolle invulling van de zomerse koopzondag. De kussens variƫren van een ballenbak voor de kleinsten tot een grote stormbaan voor de stoerste kids.

 

Het evenement is kort van de kalender geweest, maar keert weer terug nadat ondernemers in de binnenstad eerder dit jaar opnieuw kozen voor een zogenoemde bedrijveninvesteringszone. Middels deze formele samenwerking dragen alle ondernemers gezamenlijk bij aan de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum. De deelname aan de actie Weerter Winbox en de organisatie van het Springkussenfestival zijn hier de eerste zichtbare resultaten van. Later dit jaar staan onder andere nog een evenement met levende standbeelden en een feestelijk winterprogramma op de planning.

 

Koopzondag
Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de gehele stad, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom. Ontdek meer over belevenissen in het centrum en bijzondere data zoals de vervroegde koopzondag in september op www.deplusvanweert.nl en bijbehorende social media.

Deel dit evenement

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.