Tijd en locatie

2023-10-29
van 13:00
tot 17:00
Binnenstad Weert

Levend standbeeldenfestival

Sta koopzondag 29 oktober ‘even stil’ bij het Levend Standbeeldenfestival in Weert.

 

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag van Weert, met altijd iets te beleven. De koopzondag van oktober staat in het teken van levende standbeelden. Verspreid over straten en pleinen heten tal van kleurrijke en bijzondere standbeelden je van harte welkom. Combineer feestelijk funshoppen met een heerlijke lunch of stukje Weerter vlaai en laat je verrassen door de creatieve en interactieve levende standbeelden. Het evenement wordt gepresenteerd door BIZ Ondernemers, de hernieuwde samenwerkende van trotse lokale ondernemers in de binnenstad, als cadeautje voor winkelend publiek.

 

Koopzondag
Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de gehele stad, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom. Ontdek meer over belevenissen in het centrum en bijzondere data zoals de vervroegde koopzondag in september op www.deplusvanweert.nl en bijbehorende social media.

Deel dit evenement

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.